Sollicitaties

Welkom op de sollicitatiepagina van Royal Taxi Verbond Vijfhuizen! Fijn dat je interesse toont om werknemer te worden van dit bedrijf!

De RTV 5H vestiging is een fusie van het welbekende Uber & 5H Airways, onder nieuw management. Teamwork staat centraal bij ons. Wij vinden het zeer belangrijk dat de werknemers en de leidinggevende goed met elkaar overweg kunnen. We zijn daarom nog op zoek naar enthousiaste nieuwe mensen, die ons team willen versterken. Je zal beginnen als chauffeur in het Uber gedeelte, waarna je jezelf kan omhoogwerken om ook het 5H Airways gedeelte op te pikken. Je staat dus in voor het algemene transport in Vijfhuizen, dit zowel via auto, limo, bus, vliegtuig & helikopter!

Wat wij als werkgever kunnen bieden:

– Fijne, jonge werkomgeving
– Mogelijkheid om helemaal je eigen ding te doen
– Feedback op al jouw werk
– Een sterk, vertrouwd en goed samenwerkende leiding
– Directie die open staat voor nieuwe ideeën en verbeteringen

– Doorgroei mogelijkheden!
– Variatie aan werk

Vereisten:
– 16 jaar of ouder (OOC).
– Positieve VOG (IC).
– Vlot in de omgang met anderen, héél klantvriendelijk
– Stress en Druk bestendig.
– Open voor feedback.
– Rijbewijs Moto, Auto en Truck (IC)

Kan jij je vinden in bovenstaande omschrijving van de job en jou kwaliteiten? Dan ben jij wie wij zoeken! Aarzel niet en solliciteer nu via onderstaand formulier. Solicitaties zullen binnen de week bekeken worden en als je in aanmerking komt, zal er een uitnodiging via het Discord channel verstuurd worden, voor een kennismakingsgesprek.

Succes!